بیش از یکهزار میلیارد وام ازدواج و فرزندآوری در بوشهر پرداخت شد
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر گفت: در نیمه نخست امسال در مجموع یکهزار و ۱۵۶ میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان وام ازدواج و فرزندآوری در این استان پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری دو راه خبر ، رقیه زنگنه نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری بوشهر صبح امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: با پیگیری قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پرداخت تسهیلات فرزندآوری در استان بوشهر روند خوبی دارد، طوریکه مدت زمان انتظار برای دریافت این تسهیلات به کمتر از یک ماه رسیده است.
مدیرکل امور بانوان استانداری بوشهر افزود: در این ارتباط در ۶ ماه نخست امسال هشت هزار و ۲۲۵ فقره تسهیلات فرزندآوری به ارزش ۳۵۸ میلیارد تومان به خانوادههای دارای ۲ فرزند و بیشتر در استان بوشهر پرداخت شده است.
وی اعلام کرد: یکی از مشکلات پرداخت تسهیلات فرزندآوری در استان بوشهر این است که نرخ باروری شهرستانهای دیر و کنگان بر اساس سرشماری سال ۹۵ بیش از ۲.۵ بوده است و بر اساس قانون این تسهیلات به این شهرستانها تعلق نمیگیرد، اما با توجه به اینکه در زمان حاضر این نرخ در هیچیک از شهرستانهای بوشهر بیش از ۲.۵ نیست، برای برطرف کردن این مشکل با وزارت کشور و کمیسیون جوانی جمعیت مکاتبه شده و امید است که این مسئله برطرف شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در نیمه نخست امسال در مجموع ۷۹۸ میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان تسهیلات ازدواج به ۶هزار و ۲۹۲ نفر پرداخت شده استبیان داشت: یکی دیگر از وظایف بانکها در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، پرداخت به موقع تسهیلات ازدواج است که در سه ماه گذشته زمان انتظار برای دریافت این تسهیلات در استان بوشهر بسیار کمتر شده است.
زنگنه نژاد با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در راستای حمایت از ازدواج جوانان، اضافه کرد: دانشگاههای استان بوشهر تا کنون خوابگاه متاهلی نداشتند اما امسال با انعقاد تفاهمنامهای میان دانشگاه خلیج فارس و پایگاه دریایی ارتش در این استان، ۲۰۰ واحد مسکونی در این پایگاه که بدون استفاده مانده بود به خوابگاه متاهلی اختصاص داده شد.
رقیه زنگنهنژاد تصریح کرد: این واحدهای مسکونی پس از تجهیز در اختیار دانشجویان متاهل دانشگاه خلیج فارس قرار میگیرد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری بوشهر با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی برای ازدواج آسان و آگاهسازی جامعه از بندهای قانونی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، یادر آور شد: بر اساس قانون دستگاههای تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و دیگر دستگاههای فرهنگی موظف هستند ۳۰ درصد از بودجه فرهنگی خود را برای فعالیت در حوزه جمعیت به سازمانهای مردم نهاد اختصاص دهند.
وی تاکید کرد: این موضوع در نشست اخیر شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر طرح بحث شد و قرار است این دستگاههای پیوست فرهنگی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خود را ارائه کنند. علاوه بر بهرهگیری از ظرفیت شهرداریها و دهیاریها برای تبلیغات محیطی جوانی جمعیت، اکنون چهار طرح نیز از سوی سازمانهای مردم نهاد بومی در این زمینه ارائه شده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: طرح پیشگیری از سقط جنین از سوی سمن نفس، تشکیل یک هسته مردمی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای رفع مشکل ناباروری با استفاده از رحم اجارهای، طرح پیشگیری از سقط کانون سلامت رضوی که با همکاری پزشکان، ماماها، بهزیستی بوشهر و سامانه تلفنی ۱۴۸۰ اجرا میشود و استفاده از جبهه فرهنگی مردمی انقلاب برای اطلاعرسانی آخرین مواد قانون جوانی جمعیت به مردم از طرحهایی است که قرار است با کمک گروههای مردم نهاد در استان بوشهر اجرا شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر در ارتباط با مصوبههای قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان بوشهر، گفت: بر این اساس اداره کل بیمه سلامت این استان با مراکز باروری و ماماها قرارداد امضا کرده است و بیمه شدگان این بیمه که بخش بالایی از آنها رایگان تحت پوشش بیمهای قرار گرفتهاند میتوانند از این خدمت استفاده کنند.
زنگنه نژاد بیان داشت: بیمارستان شهدای خلیج فارس نیز بستر ارائه خدمات ناباروری و مامایی بخش خصوصی را فراهم کرده است تا افراد بتوانند از تعرفه دولتی استفاده کنند.
- ۰۱/۰۷/۲۴